نمایندگی سرویس تبریز
نحوه استفاده از مایکرویو
برای شروع کار ابتدا باید با دکمه های روی دستگاه و تنظیمات آن آشنایی پیدا کنید.
کلید مایکرو – micro
مایکرو جهت پختن و گرم کردن مواد غذایی می باشد. این دکمه دارای 5 سیستم است.
900 وات: شعله زیاد
600 وات: شعله متوسط
360 وات: شعله کم
180 وات: دم کردن زعفران – جهت دم کردن زعفران از ظرف بزرگ استفاده کنید.
90 وات: نرم کردن بستنی
سرویس تبریز مرکز تعمیرات لوازم خانگی ساید بای ساید *لباسشویی ظرفشویی *مایکروویو
021-91690351
روش استفاده از دکمه micro
-
- یکبار کلید micro رافشار دهید تا 900w روی نمایشگر ظاهر شود.
-
- با کلید چرخان، قدرت (900.600.360.180.90) را تعیین کنید.
-
- کلید enter را بزنید.
-
- به وسیله کلید چرخان زمان را تعیین کنید.
-
- start را بزنید تا دستگاه شروع به کار کند.
روش استفاده از Grill در مایکروویو
-
- دکمه گریل را یک بار بزنید.
-
- با کلید چرخان (gr-1 وgr -2 وgr -3 ) را تعیین کنید.
-
- gr-1: به منظور برشته کردن روی غذا می باشد. در این تنظیم که هیتر بالاست ظرف روی سه پایه بلند فلزی باید قرار بگیرد.
-
- gr-2: قدرت بسیار ضعیف می باشد. این تنظیم که هیتر بالاست، استفاده زیادی ندارد.
-
- gr-3: به منظور برشته کردن زیر غذا می باشد. در این تنظیم که هیتر پایین است، ظرف باید روی سینی فلزی خود دستگاه قرار بگیرد.
نکته: دستور بالا برای دستگاه های سولار می باشد. در دستگاه های غیر سولار فقط دکمه گریل را زده و استارت می کنید. برای استفاده از ترکیب گریل و مایکرو، ابتدا دکمه گریل رو بزنید و سپس قدرت مایکرو را مشخص کرده و پس از تعیین زمان استارت کنید.
استفاده از کانوکشن convection:
کانوکشن جهت پختن کیک و شیرینی می باشد. جهت پخت کیک و شیرینی همچون فر باید دستگاه از قبل با کانوکشن گرم شود.
گرم کردن مایکروویو با کانوکشن:
-
- قبل از گرم کردن دستگاه باید خالی باشد.
-
- کلید کانوکشن را بزنید تا 200 درجه سانتیگراد روی نمایشگر نمایان شود.
-
- به وسیله کلید چرخان دما را بین 40 تا 250 درجه سانتیگراد مشخص کنید. پیش گرمایش کیک ها 180 درجه سانتی گراد است.
-
- کلید استارت را بزنید. پس از ظاهر شدن pr-h دستگاه روشن خواهد شد.
-
- زمانی که دستگاه به دمای مورد نظر برسد، بوق زده و عبارت pr-h چشمک خواهد زد.
طبخ شیرینی:
یکبار دکمه stop را بزنید و درب دستگاه را باز کنید و بدون اتلاف وقت سه پایه شیرینی را داخل دستگاه بگذارید و پس از بستن درب دستگاه، زمان پخت را با دکمه چرخان مشخص کنید و استارت بزنید. زمان پخت شیرینی در مایکرویو طبق دستور فر گاز می باشد.
طبخ کیک:
دوبار دکمه stop را بزنید تا دستگاه خاموش شود. مایع کیک را در مایکرویو قرار داده و تنظیمات طبخ کیک را مشخص کنید.
روش استفاده از کلید combi:
از کلید combi برای پختن و برشته کردن غذاها با هم استفاده می شود. این کلید دارای 5 حالت ترکیب می باشد: co-1- co2 – co3- co4 – co5. لازم به ذکر است که دکمه co2 کاربردی ندارد. قدرت در سیستم کامبی با توجه به حجم غذا می باشد. در حجم بیشتر قدرت بالاتر می رود، مثلا برای جوجه کباب قدرت 180 وات استفاده می شود در حالی که برای مرغ درسته از قدرت 600 وات استفاده می شود.
-
- کلید combi را بزنید و با استفاده از کلید چرخان combi موردنظرتان را (co-1- co2 – co3- co4 – co5) مشخص می کنیم.
-
- کلید enter را بزنید و با استفاده از کلید چرخان زمان را تعیین کنید و استارت را بزنید.
حالت co1:
گریل زیاد همراه با مایکرو. در این حالت غذا هم پخته شده و روی آن برشته خواهد شد. غذا روی سه پایه فلزی قرار گرفته و نیازی به بستن درب آن نیست. برای این تنظیم کلید combi را زده و حالت co1 را با استفاده از کلید چرخان بزنید. اینتر را زده و با استفاده از کلید چرخان، قدرت را مشخص خواهید کرد. قدرت 600 – 360 – 180 می باشد. اینتر را زده و استارت کنید.
حالت co3:
گریل کم همراه با مایکرو. در این حالت غذا هم پخته شده و زیر آن برشته خواهد شد. غذا روی سه پایه فلزی قرار می گیرد. برای این تنظیم کلید combi را زده و حالت co3 را با استفاده از کلید چرخان بزنید. اینتر را زده و با استفاده از کلید چرخان، قدرت را مشخص خواهید کرد. قدرت 600 – 360 – 180 می باشد. اینتر را زده و استارت کنید.
حالت co4:
گریل کم و زیاد همراه با مایکرو. در این حالت غذا هم پخته شده و زیر و روی آن برشته خواهد شد. غذا روی سه پایه فلزی قرار گرفته و نیازی به بستن درب آن نیست. برای این تنظیم کلید combi را زده و حالت co4 را با استفاده از کلید چرخان بزنید. اینتر را زده و با استفاده از کلید چرخان، قدرت را مشخص خواهید کرد. قدرت 600 – 360 – 180 می باشد. صفر وات یعنی تنها برشته شود. اینتر را زده و استارت کنید. دما در این حالت تنها 250 درجه سانتی گراد می باشد.
حالت co5:
کانوکشن همراه با مایکرو. در این حالت برای طبخ کیک و غذاهای خمیری مانند پیتزا استفاده می شود. غذا روی سه پایه کوتاه فلزی قرار می گیرد. برای این تنظیم کلید combi را زده و حالت co5 را با استفاده از کلید چرخان بزنید. اینتر را زده و با استفاده از کلید چرخان ایتدا دمای بین 100 تا 250 درجه سانتی گراد را مشخص کنید و اینتر بزنید، سپس با استفاده از کلید چرخان قدرت را مشخص خواهید کرد. قدرت 600 – 360 – 180 می باشد. صفر وات یعنی تنها برشته شود. اینتر را زده و استارت کنید. دما در این حالت تنها 250 درجه سانتی گراد می باشد.
روش یخ زدایی اتوماتیک در مایکروویو:
قسمت آخر آموزش استفاده از مایکروویو ، یخ زدایی اتوماتیک است. در یخ زدایی از مایکرو 360 وات استفاده می شود و زمان را هم از 30 ثانیه به بالا تعیین می کنیم. هر چه مواد بیشتر باشد زمان بیشتری لازم است. در حین یخ زدایی نیز مواد را زیر ورو کرده تا کاملا یخ زدایی شوند.
حتماً در هنگام ذوب کردن مواد از تنظیم قدرت یخ زدگی (30 تا 40 درصد از قدرت کامل) استفاده کنید. با انجام این کار، اطمینان حاصل می شود که مواد غذایی به آرامی و یکنواخت یخ زده می شوند. هر چند وقت یکبار غذای خود را بچرخانید، اینکار به یخ زدایی کمک می کند. به خاطر داشته باشید که گوشت را با مایکروویو ذوب نکنید.
-
- یکبارکلید auto defrost را فشار دهید.
-
- با استفاده از کلید چرخان نوع مواد غذایی را انتخاب کنید.
-
- گوشت 1 – مرغ 2 – ماهی 3 – نان 4
-
- اینتر را فشار دهید.
-
- با استفاده از کلید چرخان وزن ماده مورد نظر را براساس کیلوگرم تعیین کنید.
-
- استارت کنید.
زمان و نکات مهم مایکروویو
بعضی از مایکروویوها دارای دکمه های مربوط به غذاهای خاص مانند سیب زمینی، ماکارونی یا پاپ کورن هستند تا زمان و شدت پخت و پز را به بهترین وجه تنظیم کنید. در غیر این صورت، می توانید کتابچه راهنمای مایکروویو را مطالعه کنید یا به صورت آنلاین به دنبال نکات آشپزی اجاق مایکروویو برای غذاهای مورد علاقه خود باشید. همچنین برخی از غذاها قبل از پختن در مایکروویو از آماده سازی ویژه استفاده کنید. به عنوان مثال، قبل از اینکه سیب زمینی را در مایکروویو قرار دهید، آن را سوراخ کنید، این کار به این منظور است که از تجمع بخار در درون سیب زمینی و در نهایت ترکیدن آن جلوگیری کنید.
اگر می خواهید غذاهای آماده مانند شام یخ زده یا پاپ کورن بسته بندی شده را درون دستگاه قرار دهید، بسته بندی مواد غذایی را جهت مجاز بودن استفاده از مایکروویو بررسی کنید. بسته به ویژگی های خاص مایکروویو ممکن است لازم باشد تنظیماتی را انجام دهید.
این ایده خوبی است که بگذارید مواد غذایی بعد از اتمام زمان کمی درون دستگاه بمانند زیرا مایکروویوها غذاها را به طور یکنواخت می پزند و باعث ایجاد نقاط گرم و سرد می شوند. هنگامی که غذا بماند، گرما به طور طبیعی از طریق آن عبور می کند و غذا به طور یکنواخت تر گرم خواهد شد.
خطرات و نکات ایمنی مایکروویو
یکی از مهمترین نکات ایمنی مایکروویو، قرار ندادن فلز در اجاق مایکروویو است. این عمل می تواند منجر به جرقه های الکتریکی و آتش سوزی در مایکروویو شود. اگر به طور اتفاقی فویل آلومینیومی یا وسایل فلزی در مایکروویو قرار داده اید به محض مشاهده مشکل، دستگاه را خاموش کنید.
مانند سایر وسایل آشپزی، بدون نگهداری صحیح مایکروویو می تواند مشکل آفرین باشد. در صورت عدم وجود اختلال در عملکرد و یا گرمای بیش از حد غذا، آن را خاموش کرده و منتظر خنک شدن غذا باشید.
اجاق های مایکروفر (مایکروویو) معمولاً در دستگاه های ضربان ساز و سایر تجهیزات پزشکی اختلال ایجاد نمی کنند، اما اگر مطمئن نیستید که مشکل از کجاست، با پزشک خود یا شرکت سازنده دستگاه خود صحبت کنید. مایکروویوها ممکن است با دیگر سیستمهای رادیویی مستقر در خانه، مانند Wi-Fi، اختلال ایجاد کنند. اگر با Wi-Fi خود کاری مهم انجام داده اید که نمی خواهید قطع شود یا یک بازی آنلاین بازی می کنید، صبر کنید تا استفاده از اجاق مایکروویو تمام شود.
نکاتی در مورد استفاده از اجاق مایکروویو
استفاده از ظروف
-
- از وسایل آشپزی فلزی سنتی در مایکروویو استفاده نکنید. اشعه های مایکروویو نمی توانند از فلز عبور کنند و باعث جرقه زدن و آتش سوزی خواهند شد.
-
- غذاهایی که به آب زیادی نیاز دارند را در مایکروویو امتحان نکنید، مانند ماکارونی. آنها در مایکروویو خوب پخته نمی شوند و احتمالاً در مدت زمان کمتری در اجاق گاز طبخ می شوند.
-
- از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید. مواد شیمیایی ظروف پلاستیکی در اثر تابش اشعه می توانند وارد غذا شوند. در حالی که این امر با استفاده از شیشه و سرامیک اتفاق نمی افتد زیرا خنثی هستند.
نحوه پخت غذاها
-
- غذاها را طوری بچینید که به طور مساوی طبخ شوند. غذاهایی با اندازه و شکل یکسان مانند سیب زمینی را در یک دایره یا مربع با فضای بین آنها قرار دهید و هیچ موردی در مرکز قرار نگیرد.
-
- تمام غذاها را به طور هم زمان طبخ نکنید. غذاهای مختلف در زمان های مختلف گرم می شوند. یک غذای پرپشت تر و غلیظ مانند استیک یا سیب زمینی بسیار متفاوت با سوپ یا خورش گرم می شود. سوپ خیلی سریعتر گرم می شود، اما همچنین گرمای خود را با سرعت بیشتری از دست می دهد.
-
- روی ظروف را بپوشانید. باز گذاشتن درب ظرف باعث می شود یک پوشش از بین می برد و زمان پخت و پز کاهش یابد. بعضی از مواد نیز با اشعه مستقیم مایکروویو واکنش داده و منفجر می شوند مانند کدو تنبل. بنابراین بهترین کار پوشاندن درب ظروف است.
سرویس تبریز مرکز تعمیرات مایکروویو در تبریز